Services

VVS SERVICE

Vi underhåller och reparerar din befintliga VVS-anläggning och ser till att den är säker för fortsatt användning. Under service hittar du även tjänster såsom byten av blandare, röranslutningar och ändringar eller uppgraderingar av ditt VVS-system

Vid helrenoveringar av badrum och kök kan du anlita oss för att ta hand om VVS-delen av arbetet. Vi ser till att du får installationer som lever upp till gällande krav.

KÖK OCH BADRUM

Det går även bra att anlita oss vid nybyggen där det också finns möjlighet att anlita oss som totalentreprenör, vilket innebär att vi anlitar övriga yrkesgrupper som kan behövas som exempelvis plattsättare, elektriker och byggare. Enkelt och smidigt för dig som beställare.

 

GOLVÄRME

Att välja golvvärme till dina rum ger ökad komfort, bättre värmespridning och du kan i många fall spara energi då det ofta går att sänka temperaturen någon grad utan att man upplever rummet som kallare.

Vi utför installation av golvvärme i alla slags rum samt kan ta serviceuppdrag på befintliga golvvärmesystem.

VÄRME OCH KYLA

Regelbundet underhåll kan minska risken för otrevliga överraskningar och bidrar till att hålla vatten- och energiförbrukningen nere. Vi erbjuder alla typer av service inom värme & sanitet och hjälper till med reparationer när det behövs.