Om oss

Om oss

Engagerade rörmokare

VVS Trelleborg AB är en komplett leverantör av VVS-tjänster i Trelleborg. När du väljer oss så slipper du anlita andra underleverantörer. Vi tar hand om hela jobbet och är med dig från början till slut! Vi är färdiga först när vi tryggt kan säga att du har fått VVS-installationer som lever upp till gällande krav. Du kan anlita oss för service- eller entreprenaduppdrag och vi erbjuder våra tjänster åt såväl företag och bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Kvalitet, service och miljö är tre faktorer som väger mycket tungt när vi arbetar. Vi vill vara VVS-firman som du kan lita på och har givetvis alla de certifieringar som krävs så att du kan vara säker på att allt blir rätt gjort. Du är alltid välkommen att vända dig till oss om du har någon fråga eller fundering kring hur man bäst löser VVS-biten i ett projekt. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper och vår långa erfarenhet.

Besök oss

Besök vår VVS Butik i centrala Trelleborg.

VArför välja oss

Kompletta tjänster inom VVS i Trelleborg. Vi erbjuder både service- och entreprenörsuppdrag för företag, föreningar och privatpersoner. Vänd dig till oss när du vill få hjälp av kunniga yrkesmän som gör sitt yttersta för att du ska få riktigt säkra installationer som du blir nöjd med.

  • Proffesionella rörmokare med certificat
  • Prisvärt
  • Inga dolda avgifter
  • Rabatt för seniorer